tongrolletjes in witte wijnsaus

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2002

Heerlijk vis menu voor een speciale gelegenheid

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 gefileerde tong (VIS)
1 pakje Zalmfilet
klontjes boter
peper/zout
Voor de saus:
witte wijn
pakje witte wijn saus
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
platte oven schaal

Voorbereiding

De tongfilets goed wassen en zalmfilet in leggen,wat peper en zout op strooien,oprollen,vastzetten met een cocktailprikker

Bereidingswijze

Doe een klein beetje water in een platte oven schaal en de klontjes boter.Leg daar de tongrolletjes in en zet dit in een voorverwarmde oven van 180 gr.Ong. 15 min.
Maak intussen de witte wijn saus volgens de beschrijving,gebruik half wijn half melk

Serveertip

Heerlijk met zouterik en gebakken aardappeltjes.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten