Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Argentijnse keuken
  4. argentijnse bonensoep

argentijnse bonensoep

Door: ingrid_u

  • Argentijns
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 20-01-2002

Ingrediënten


2 uien, 2 teentjes knoflook, salami, 1 pot witte bonen in tomatensaus, 1 rode paprika, 2 blikjes tomatenpuree, 1 eetlepel oregano, 1 eetlepel paprikapoeder, 250 gr. magere spekblokjes, 1 glas witte wijn, suiker, 4 laurierblaadjes, olie. voor de bouillon vleeskrabbetjes.


Verder heb je nodig


Ui en knoflook fijnsnijden en in de olie fruiten. kruiden,paprika en spekblokjes toevoegen en de vleeskrabbetjes, aanlengen met water tot alles onderstaat. na ong 1 1/2 uur de fijngesneden salami toevoegen en de witte bonen in tomatensaus. Dit goed doorwarmen en op smaak afmaken met de suiker en witte wijn.


Stevige maaltijdsoep met salami en spek

Ontdek meer:

Serveertip

Met vers stokbrood



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingrid_u
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top