1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Reebiefstuk met kappertjes

Reebiefstuk met kappertjes

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-01-2002

Ingrediënten 4 personen


*4 reebiefstukjes
*2 el. kappertjes (gedroogde bloemknoppen)
*peterselie
*selderie
*bieslook
*50 gr. boter of margarine
*1 dl. slagroom
*zout en peper



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de reebiefstukjes met zout en peper. Verwarm 35 gr. boter in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht. Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm (b.v. bord op pan waarin groente gekookt wordt). Voeg de overige boter, vlak voordat de maaltijd geserveerd wordt, toe aan de pan en bak de biefstukjes aan beide zijden bruin (reken ca. 3 minuten aan iedere kant). Neem de biefstukjes uit de pan en serveer ze op verwarmde borden. Voeg de kappertjes en de room aan de bakboter toe en roer de aanbaksels los. Voeg de fijgeknipte tuinkruiden toe en breng de saus op smaak met zout en peper.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top