1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Carpaccio
  6. Vegetarische Carpaccio

Vegetarische Carpaccio

Door: grafinanne

  • Vegetarisch, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-01-2002

Ingrediënten 4 personen


1 teen knoflook.> olijfolie.> 2 eetlepels peterselie fijngeknipt.> sap van 1/2 citroen.> zout en peper.> 150 gram flinke kastanjechampignons




Heerlijk voorgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de knoflook fijn en bak deze zachtjes lichtbruin in 2 eetl. olijfolie.> Haal de pan van het vuur en roer er de peterselie en het citroensap door.> Voeg zout en peper toe naar smaak.> Snijd de champignons in dunne plakjes.> Leg de plakjes op 4 bordjes.> Besprenkel de plakjes met de dressing en serveer direct.>




Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van grafinanne
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top