250 gr pasta (fusilli of vlindertjes)
olijfolie
3 zongedroogde tomaatjes
2 bosuitjes
1 mozzarellakaasje
2 pomodori of trostomaten
1 gele of groene paprika
potje pesto (of zelfgemaakt)
potje olijven met piment
pijnboompitten
Koude pastasalade die heerlijk smaakt met een lekker stuk brood erbij en een glas rose
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing al dente, spoel af in koud stromend water en giet er wat olijfolie op.
Snijd de tomaatjes, de bosuitjes, de mozzarella, tomaten, paprika en olijven in kleine stukjes en doe ze bij de afgekoelde pasta.
Rooster de pijnboompitten en doe ze ook bij de pasta.
Meng als laatste de pesto goed door de salade en zet de salade tot gebruik in de koelkast.
gurtezz 25-07-2010
Lekker!
Zelfs de kinderen zaten te smullen.
Geserveerd met sneetjes stokbrood besprenkeld met olijfolie EV en geraspte kaas
maelli 27-08-2009
Ga deze pastasalade zondag voor vrienden maken, klint goed
fortissima5 07-05-2009
Wat een heerlijke salade, ik heb ``m nu twee keer gemaakt en hij gaat helemaal op. Binnenkort familieweekend, dan maak ik ``m weer. Dank je wel!
bbq-met-omalidy 29-07-2002
Zaterdag 28 juli hadden de buurtbarbecue.
Ik had een hele bak vol gemaakt en er was echt helemaals niets meer van over. Wat een lekker salade, vond men.
treespoepchinees 01-03-2002
Overheerlijk Peetje, maar dat weet je!