1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mediterrane keuken
  5. Pesto
  6. Pastasalade met pesto

Pastasalade met pesto

Door: petrap34

  • Mediterraan, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-01-2002

Ingrediënten 4 personen


250 gr pasta (fusilli of vlindertjes)
olijfolie
3 zongedroogde tomaatjes
2 bosuitjes
1 mozzarellakaasje
2 pomodori of trostomaten
1 gele of groene paprika
potje pesto (of zelfgemaakt)
potje olijven met piment
pijnboompitten



Koude pastasalade die heerlijk smaakt met een lekker stuk brood erbij en een glas rose

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing al dente, spoel af in koud stromend water en giet er wat olijfolie op.

Snijd de tomaatjes, de bosuitjes, de mozzarella, tomaten, paprika en olijven in kleine stukjes en doe ze bij de afgekoelde pasta.
Rooster de pijnboompitten en doe ze ook bij de pasta.

Meng als laatste de pesto goed door de salade en zet de salade tot gebruik in de koelkast.



Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van petrap34
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top