1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Gegrilde vijgen

Gegrilde vijgen

  • , Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 18-01-2002

Ingrediënten 4 personen


4 verse rijpe vijgen,
1 theelepel balsamicoazijn,
30 gram zachte geitenkaas,
zout,
peper.


Verder heb je nodig


Lage ovenschaal,
gril.


De zachte smaak van vijgen met de heerlijke smaak van zachte geitenkaas. Een verassend bijgerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Was de vijgen. Snij ze aan de bovenkant in tot halverwege en besprenkel ze met de azijn. Stop de kaas in de vijgen en bestrooi ze met zout en (versgemalen) peper. Leg de vijgen in de schaal.

Bereidingswijze

Verwarm de gril voor op de hoogste stand. Vijgen in circa 7 min. grillen en kaas laten smelten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van beestenbende


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van beestenbende
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top