1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Scandinavische keuken
  5. zweeds verrassingstoetje

zweeds verrassingstoetje

  • Scandinavisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-01-2002

Ingrediënten 8 personen


Een trosje druiven, gehalveerd en ontpit;
een banaan in plakjes;
0,5 l slagroom, gezoet;
20 gr amandelsnippers;
bruine suiker.


Verder heb je nodig


Mixer, oven (grill)


Stevig en heerlijk nagerecht van vruchten en slagroom - door de bereidingswijze net even anders

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Slagroom zoeten en opkloppen,
fruit schoonmaken en snijden,
amandelen in koekepan bruin laten worden,
grill aanzetten.

Bereidingswijze

Fruit, amandelen en slagroom vermengen en in glazen schaal doen. bovenkant gladstrijken, bestrooien met bruine suiker.
onder hete grill zetten tot suiker gesmolten is. schaal in koelkast zetten tot gebruik.

Serveertip

Gewoon de schaal op tafel... dit toetje is voldoende voor acht personen, maar met vier toetjesliefhebbers is de schaal ook snel leeg...



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van johannawilma


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van johannawilma
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top