Champignons in bierbeslag

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-01-2002

Voor 16 personen

Deel dit recept

Ingrediënten 16 personen
1 kg kleine champignons


Voor het beslag:

4 eieren

12 theel bloem

bier

zout

Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Men kan ook eekhoorntjesbrood of boleten nemen, die moeten kort worden
voorgekookt en eventueel in kleinere stukken worden gesneden.

Bereidingswijze

Maak van de ingredienten dik vloeibaarbeslag.
Haal de champignons erdoor en frituur ze 5-6 minuten.
Neem ze er een voor een uit, laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi
ze met zout.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten