1. Home
  2. Recepten
  3. Amerikaanse keuken
  4. Chocoladefudge met Pistachenoten.

Chocoladefudge met Pistachenoten.

Door: zoete-kleine-hapjes

  • Amerikaans, Tussendoortje
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 14-01-2002

Ingrediënten


25g boter-350g suiker-225g chocolate chips-1theelepel vanille essence-175ml koffiemelk-115g witte minimarshmallows-115g grof gehakte walnoten-zout.


Verder heb je nodig


Bakblik van 18 op 18cm ingevet.


36stuks.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de boter,suiker,melk en het zout tot de suiker opgelost is.Breng het aan de kook en laat het 4minuten doorkoken.Neem het van het vuur en roere er de marshmallows en chocolate chips door.Roer er de essence door.

Bereidingswijze

Giet het in het bakblik en laat het afkoelen.Snijd het in stukken.

Serveertip

Serveren op een schaaltje.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zoete-kleine-hapjes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top