1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Chocoladeflensjes.

Chocoladeflensjes.

  • Internationaal, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-01-2002

Ingrediënten 4 personen


115g zelfrijzende bloem-2eetlepels cacaopoeder-2eieren-50g pure chocolade geraspt-2dl melk-2eetlepels sinaasappelsap-


Verder heb je nodig


Pan en boter om te bakken.


Geef er een sinaasappeljam of slagroom bij.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak met de ingredienten een beslag.

Bereidingswijze

Bak er kleine flensjes van.

Serveertip

Serveer ze op een bord.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zoete-kleine-hapjes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zoete-kleine-hapjes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top