Gegrilde lever met appel

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 14-01-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 plakken kalfs- of runderlever elk van 200 gram - 2 eetlepels olie - peper, majoraan, zout - 2 appelen - 1 theelepel honing - 1 eetlepel bier.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Roer peper en majoraan door de olie. Schil de appelen, snij ze in schijven en haal het klokhuis eruit. Roer de honing door het bier. Smeer de plakken lever in met de gekruide olie en grill ze bij matige hitte op de barbecue of op de elektrische grill aan elke kant gedurende 4 5 minuten. Bestrijk de schijven appel met het honing-en-biermengsel en grill ze 4 minuten aan beide kanten. Zout de lever en schik de gegrillde appelschijfjes op de lever.
Serveer met aardappelpuree of stokbrood en sla.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten