Voor 12 stuks:
150 g couverturechocolade (melk), 100 g suikerbloempjes, 12 soepstengels (grissini)
HP fans, Om "dreuzels" (gewone stervelingen, dus) en monsters mee aan banden te leggen: toverstokjes! Eerst mee zwaaien, dan lekker van snoepen
Laat de chocolade smelten in een warmwaterbad of op een zacht vuur. Doop de grissini voor tweederde in de gesmolten chocolade en strooi er de suikerbloempjes over. Zet de toverstokjes rechtop in een glas en laat opstijven.
wideciro 03-09-2003
Hoi Vivianne,
Wat een leuk idee, ga ik uitproberen.
Bedankt en groetjes, Desiree.
beveren 20-07-2002
leuk ga ik snel uit proberen
monsterozzy 30-03-2002
Jij krijgt 5 sterren voor dit "Monsterlijke" stukje creativieteit!!!!!
Kan ik goed gebruiken op mijn monstersite, "Thanks".
P.S. Lijkt mij ook lekker met witte chocolade met die gekleurde ijssnoepjes erop)
Heel veeeeeeel Paas Groetjes van Jeanette