stamppot chinese kool

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Verrassende stammpot van rauwe chinese kool met tahoe en omelet.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ? kg aardappelen; 2 dl melk; 300 gram in wat ketjap gemarineerde blokjes tahoe; 1 in reepjes gesneden chinese kool; 2 ontvelde en in blokjes gesneden vleestomaten; 3 eieren;
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Pureestamper

Voorbereiding

De aardappelen koken, fijnstampen met de gekookte melk. De uitgelekte blokjes tahoe even bakken in een koekenpan, omelet bakken in een beetje margarine van de drie eieren.

Bereidingswijze

Toevoegen: De reepjes rauwe chinese kool, de gebakken tahoe-blokjes, de omelet in reepjes en de blokjes vleestomaat. Nog even goed doorwarmen (zelf doe ik dat in de magnetron), en direct opdienen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

lealea avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten