Maisbrood.

  • Afrikaans, Ontbijt
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-01-2002

Een ontbijt of bij gerecht,toegezonden uit Zuid Afrika.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 blik mais plus vocht,2 eieren,25 ml suiker,1/2 kopje melk,1 kop bloem(250 ml),1 kop polenta(250 ml),3 theelepels Baking Powder (Oetker)( - 15 ml),1/2 dessertlepel zout(2 ml),geraspte kaas,paprika.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Broodblik.

Voorbereiding

Maak het mais fijn met een staafmixer.
Vet een glazen broodblik in.

Bereidingswijze

Besprenkel het blik met geraspte kaas en paprika.Mix alle droge ingredienten samen.Voeg mais,melk en eieren toe.Goed mixen.Doe het mengsel in het broodblik en bedek dit met cellofaan.Prik er gaatjes in.Magnetron op hoog vermogen gedurende 7-9 minuten.Een paar minuten laten staan.

Serveertip

Serveer met boter.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten