1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zalm
  5. Spinazie-cremesoep met gerookte zalm

Spinazie-cremesoep met gerookte zalm

  • Nederlands, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-01-2002

Ingrediënten 4 personen


1 Sjalotje, 200 gram gekookte spinazie(diepvries)6 dl.gevogelte bouillon, 2 dl.room culinair,50 gram gerookte zalm,
boter, zout en peper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper het sjalotje en zet deze aan in de boter(niet kleuren).Voeg de spinazie toe en zet deze aan. Voeg de room en de bouillon toe en breng het geheel aan de kook.(SOEPKOPPEN VOOR VERWARMEN)Pureer de soep met de staafmixer of keukenmachine en breng op smaak met zout (denk aan de gerookte zalm) en peper. Snijd de zalm fijn, en verdeel over de voorverwarmde soepkoppen en schenk de soep hierop. Soep voor het doorgeven met de staafmixer luchtig maken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top