1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Gebraden duif

Gebraden duif

Door: jpjvdberg

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 10-01-2002

Ingrediënten 4 personen


4 duiven, 8 sneden brood, boter, peper en zout, basielkruid.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de duiven 1/2 uur a 3/4 uur in de boter braden. Kruid met peper, zout en basielkruid. Snijd elke duif in de lengte door. Rooster de sneden brood. Leg het brood op een warme schotel en schik een halve duif op elke snede brood.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top