Gratin Van Pasta Met Broccoli En Gorgonzola

  • Internationaal, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-01-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg broccoli,paneermeel,150 g Gorgonzola,150 g rauwe ham,muskaat,peper en zout,2,5 dl room,400 g penne
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180?C

Bereidingswijze

Maak de broccoli schoon, verdeel ze in tuiltjes en kook ze in water of stoom ze, tot ze beetgaar zijn. Kook de pasta en laat uitlekken. Snij de ham in reepjes. Plet de Gorgonzola met een vork en meng er de room onder; voeg zout, peper en muskaatnoot toe. Meng pasta, room, ham en broccoli in een grote gratineerschotel. Bestrooi met paneermeel. Laat 15 minuten bakken in de oven (30 minuten als de schotel vooraf werd klaargemaakt en de ingredienten koud zijn).

Serveertip

Zet de schotel even onder de salamander en dien op.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten