Uienbeignets

  • Indiaas, Borrelhapje
  • 10-20 min.

Geef er een dipsaus naar keuze bij.

Deel dit recept

Ingrediënten
125g bloem-2theelepels bakpoeder-2lodgeklopte eieren-1theelepel komijn-1/2theelepel kurkuma-4uien gehakt-50g koriander gehakt.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Frituur op 180graden.

Voorbereiding

Maak van alle ingredienten een beslag.

Bereidingswijze

Laat kleine balletjes deeg in het hete frituurvet vallen en laat ze 1 1/2minuut frituren.

Serveertip

Serveren op een schaal met dipsaus naar keuze erbij.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kleine-hapjes avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten