1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Uienbeignets

Uienbeignets

Door: kleine-hapjes

  • Indiaas, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-01-2002

Ingrediënten


125g bloem-2theelepels bakpoeder-2lodgeklopte eieren-1theelepel komijn-1/2theelepel kurkuma-4uien gehakt-50g koriander gehakt.


Verder heb je nodig


Frituur op 180graden.


Geef er een dipsaus naar keuze bij.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak van alle ingredienten een beslag.

Bereidingswijze

Laat kleine balletjes deeg in het hete frituurvet vallen en laat ze 1 1/2minuut frituren.

Serveertip

Serveren op een schaal met dipsaus naar keuze erbij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kleine-hapjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top