500 gram hamlappen in blokjes gesneden, 1 grote ui fijn gehakt, 2 courgettes, 1 teentje knoflook fijngehakt, 1 doosje champignons in plakjes, 1/2 eetlepel paprikapoeder pikant, 1 bos lenteuitjes in ringen, 1 deciliter witte wijn, peper en zout
Een lekkere variatie
Verhit de olie in de wok en roerbak het vlees in circa 4 minuten bruin. Voeg de ui, de coutette, de lenteui, knoflook en champignons toe en bak deze al omscheppend circa 6 minuten mee. Schep dan het paprikapoeder door de groenten en vermeng alles goed. Voeg dan de witte wijn toe en laat het geheel nog circa 2 minuten inkoken. Breng alles op smaak met peper en zout.
Lekker bij aardappelpuree, maar met rijst smaakt het ook goed
sonja26975 18-09-2004
klinkt erg lekker.
ik neem hem mee naar mijn pagina