1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. hamlappen met witte wijn

hamlappen met witte wijn

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-01-2002

Ingrediënten


500 gram hamlappen in blokjes gesneden, 1 grote ui fijn gehakt, 2 courgettes, 1 teentje knoflook fijngehakt, 1 doosje champignons in plakjes, 1/2 eetlepel paprikapoeder pikant, 1 bos lenteuitjes in ringen, 1 deciliter witte wijn, peper en zout



Een lekkere variatie

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in de wok en roerbak het vlees in circa 4 minuten bruin. Voeg de ui, de coutette, de lenteui, knoflook en champignons toe en bak deze al omscheppend circa 6 minuten mee. Schep dan het paprikapoeder door de groenten en vermeng alles goed. Voeg dan de witte wijn toe en laat het geheel nog circa 2 minuten inkoken. Breng alles op smaak met peper en zout.

Serveertip

Lekker bij aardappelpuree, maar met rijst smaakt het ook goed



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van harrydesmulkok
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top