1. Home
  2. Recepten
  3. Biologische keuken
  4. Vegetarische Witte Bonensalade

Vegetarische Witte Bonensalade

  • Biologisch, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-01-2002

Ingrediënten 4 personen


1 blik witte bonen, 1 groene paprika, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1/2 kop olijfolie, 1/4 kop wijnazijn, mespunt paprikapoeder, zout, 1 theel. honing, 1 tjheel. worcestersaus, 1 eetl. tomatenketchup, 2 eetl. fijngehakte peterselie, 1 kop yoghurt



Gezond en lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de bonen goed uitlekken, maak de paprika schoon en snipper het vruchtvlees, pel en snipper de ui, pel de knoflook en snipper deze heel fijn

Bereidingswijze

Roer de paprika, de ui en de knoflook door de bonen, roer de olijfolie en de wijnazijn door elkaar en roer hier het paprikapoeder, de honing, de worcestersaus, de tomatenketchup en de peterselie door, voeg dan wat zout naar smaak toe en roer tot het zout is opgelost, giet de saus over de bonen en roer deze er voorzichtig doorheen, zet de salade in de koelkast en laat deze daar minstens een uur staan, giet voor het serveren de yoghurt er over.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top