1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. andijviestampot met casselerribrolletjes

andijviestampot met casselerribrolletjes

Door: kokkie13

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-01-2002

Ingrediënten 4 personen


1 kg aardappels
4 schijven annanas
8 dikke plakken casselerrib
3 eetelepels franse mosterd
75 gram boter of margarine
200 ml melk
1 zak gesneden andijvie
cocktailprikkers



Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappels schillen, wassen in vieren snijden en in circa twintig minuten gaar koken. Intussen annanas laten uitlekken, sap opvangen, en schijven halveren. Plakken casselerrib aan en kant met twee eetlepels mosterd besmeren. In elke plak half schif annanas rollen en vaststeken met prikker. In Koekenpan 50 gram boter verhitten. Rolletjes om en om bakken. Bakvet verdunnen met annanassap, rest van mosterd en jus. Aardappels afgieten en fijn stampen. Met melk en de rest van de boter tot een luchtige puree kloppen. Andijvie in gedeeltes toevoegen. Op smaka brnegn met zout en peper. Stampot serveren met casselerribrolletjes en annanasjus.



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kokkie13
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top