Chorida

  • Marokkaans, Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-01-2002

Marokkaans koekje, wordt bij het suikerfeest gegeten.

Deel dit recept

Ingrediënten
4 eieren, 200 gr. suiker, 200 gr. kokos, 200 gr. gestampte amandelen, 200 gr. zelfrijzend bakmeel, 1 dl. olie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Klop 4 eieren en 200 g suiker los, voeg 200 g kokos, 200 g gestampte amandel, 200 g zelfrijzend bakmeel en 1 dl olie toe en maak een soepel deeg. Maak er iets platte walnoot-grote balletjes van, bestrooi met poedersuiker en bak 15-20 minuten in een oven van 175?C.

Laatste reacties

393amber1 avatar
393amber1 30-09-2008

Lekker recept, maar 1 puntje zou ik graag veranderd willen zien aan dit recept en dat is de naam. Die moet CHORIBA zijn, met een B dus......er bestaan vele soorten Chroriba``s, gemaakt met allerlei verschillende ingredienten. Kijk daarvoor b.v. eens op mijn Weblog:http://marokkaansarabisch-koken.vijftigplusser.nl/?page=categorie&cat_id=543 groetjes, AMBER

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten