1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Oester met sjalottendressing

Oester met sjalottendressing

  • , Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-01-2002

Ingrediënten 2 personen


4 of 6 oesters,1 eetl. citroensap, 1-2 theel. Thaise vissaus, 2 fijngesneden sjalotjes, 2eetl. olijfolie,4 takjes kervel fijngesneden,klein potje zalm-eitjes, 4 eet. grof zeezout.



Amuse voor 2 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Open de oesters en haal ze uit de schelp.Zeef het vocht.Maak de schelpen indien nodig schoon.Meng het oestervocht met het citroensap,de vissaus en sjalotjes en pureer in de blender of keukenmachine.Roer er dan de olie door.

Bereidingswijze

Serveer de oesters in de schelp.Schep op elk wat dressing en garneer met de zalmeitjes en kervel. Serveer ze op het zeezout.(ze kunnen dan niet omvallen)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oesters_on_line


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oesters_on_line
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top