Oester met sjalottendressing

  • Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 08-01-2002

Amuse voor 2 personen

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 of 6 oesters,1 eetl. citroensap, 1-2 theel. Thaise vissaus, 2 fijngesneden sjalotjes, 2eetl. olijfolie,4 takjes kervel fijngesneden,klein potje zalm-eitjes, 4 eet. grof zeezout.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Open de oesters en haal ze uit de schelp.Zeef het vocht.Maak de schelpen indien nodig schoon.Meng het oestervocht met het citroensap,de vissaus en sjalotjes en pureer in de blender of keukenmachine.Roer er dan de olie door.

Bereidingswijze

Serveer de oesters in de schelp.Schep op elk wat dressing en garneer met de zalmeitjes en kervel. Serveer ze op het zeezout.(ze kunnen dan niet omvallen)

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten