1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Turkse keuken
  5. Rijst met pilaf

Rijst met pilaf

  • Turks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-01-2002

Ingrediënten


Kipfilet 2 grote paprikas 3 uien pakje tomatensoep 1 groot blik perziken 2 pakken rijst


Verder heb je nodig


Hapjespan, bak voor kipfilet als het gesneden is, litermaat voor tomatensoep en garde om water en tomatensoep te mengen


Turks gerecht kipfilet met paprikas uien en tomatensoep en perziken met rijst

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet uit de vriezer halen en in stukjes snijden paprikas en uien in stukjes snijen tomatensoep met halve liter water mengen perziken ook in stukjes snijden

Bereidingswijze

Olie in de hapjespan doen laten koken dan kipfilet erin doen ondertussen water voor de risjt opzetten beetje olie erin doen. Als de kipfilet bruin gebakken is de paprikas en uien erbij doen dit goed door elkaar mengen dan de tomatensoep met water erbij en vuur laag zetten dan als laatste de perziken en laten sudderen je kan eventueel het sap van de perziken er ook nog bij gooien. Het water voor de rijst laten koken rijst erin doen weer laten koken dan afgieten klontje boter in de pan tegen plakken en dan 7 minuten laten staan

Serveertip

Apart serveren dus vlees apart en rijst apart. Eventueel als je nog perziken over houdt kun je die apart en dus koud erbij serveren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wisdom67


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wisdom67
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top