1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. haagse bluf

haagse bluf

Door: ylonne

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-01-2002

Ingrediënten 4 personen


2 eiwitten,mespunt zout,75 gr suiker,2 dl rode bessensap.


Verder heb je nodig


Mixer


Lekker toetje

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de eiwitten met zout,suiker en bessensap in een kom.
Klop dit alles met een Mixer tot de massa stijf en luchtig is.
Schep de Haagse bluf in 4 schaaltjes en geef er een droog biscuitje bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ylonne
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top