1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Saffraanrijst met spek

Saffraanrijst met spek

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-01-2002

Ingrediënten 4 personen


400 g gekookte rijst,
2 g saffraan,
200 g spekblokjes,
200 g champignons,
boter,
2 eetlepels verse koriander,
zout,
peper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de spekblokjes goed uitbakken en giet het vet daarna weg. Stoof in dezelfde pan de champignons in wat boter. Voeg het spek er weer bij, samen met de gekookte rijst en de saffraan. Laat onder voortdurend roeren verwarmen. Breng op smaak met koriander, zout en peper. Serveer goed heet.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stienemie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stienemie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top