1. Home
  2. Recepten
  3. Winterse Wafels

Winterse Wafels

Door: pamellen

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-01-2002

Ingrediënten


250 gr rietsuiker*2 eieren*250 gr zachte boter*2 zakjes vanillesuiker*3 eetl cognac*3 tl kaneelpoeder*8 eetl fijngehakte walnoten*500 gr bloem



Limburgse wafels

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De rietsuiker 2 eieren 250 gr zachte boter 2 zakjes vanillesuiker tot een luchtige massa mixen.Dit mengsel verrijken met de cognac kaneelpoeder walnoten.Vervolgens 500 gr gezeefde bloem door dit mengsel mixen.Dit beslag portioneren tot 20-30 beslagballetjes en afbakken in een wafelijzer tot de wafels mooi goudbruin van kleur zijn.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pamellen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top