Lamsvlees met zwarte ogen bonen en spinazie

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 06-01-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g lamsvlees, in blokjes
1 ui, fijngehakt
3-4 teentjes knoflook, fijngehakt
10 lente-uitjes, fijngehakt
6 el peterselie, fijngehakt
1/2 kopje zwarte ogen bonen
100 g diepvriesspinazie
4 el verse koriander, fijngehakt
4 el limoensap
1 tl kurkuma
1 tl fenegriek
250 ml water
6 el olie
zout, peper naar smaak
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de ui goudbruin in de olie.

Voeg kurkuma toe en bak 2 min.

Voeg lamsvlees toe en bak rondom bruin.

Voeg water, zwarte ogen bonen, zout en peper toe en laat alles zachtjes 1 1/2 uur sudderen.

Voeg spinazie, fenegriek, peterselie, lente-uitjes, koriander en limoensap toe en laat nog 10 min. zachtjes pruttelen

Serveertip

eet smakelijk

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten