1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Saffraanrijst

Saffraanrijst

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 05-01-2002

Ingrediënten 2 personen


1 pak wilde en witte rijst,
1 zakje saffraanpoeder,
1 kippebouillontablet,
versgemalen peper


Verder heb je nodig


Pan


Gekleurd gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng in een pan een ruime hoeveelheid water met het saffraanpoeder en het bouillontablet aan de kook. Voeg de rijst toe en kook hem gaar volgens de gebruiksaanwijzing.

Serveertip

Roer de rijst af en toe door.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top