chili

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-01-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 blik bruine bonen met sap, 1 blikje ananasstukjes (zonder sap), 1 paprika in blokjes, 1 grote ui in stukjes, champignons in schijfjes, 1/2 flesje chilisaus van calve, 2 theelepels chilipoeder (niet te scherp), 250 gram gehakt
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd de paprika, de ui en de champignons vast en laat de ananas uitlekken

Bereidingswijze

Bak het gehakt rul aan. Bak de ui en de paprika, champignons en de chilipoeder mee. Laat het ongeveer 5 minuutjes goed bakken. Doe de bruine bonen met sap en de chilisaus bij het gehaktmengsel. Roer het goed om en laat het warm worden. Doe tot slot de ananas bij het mengsel en laat het geheel goed warm worden. Proef of de smaak naar wens is. Anders nog wat chilipoeder of chilisaus toevoegen. Maar pas op met de poeder dat het geheel niet scherp wordt. Deze chili hoort een zoet/pittige smaak te hebben.

Serveertip

De champignons kunnen ook makkelijk weggelaten worden als je daar niet van houdt!!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten