1. Home
  2. Recepten
  3. Gevuld stokbrood

Gevuld stokbrood

Door: riana

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-01-2002

Ingrediënten 4 personen


Twee stokbroden
zes ons lams of rundergehakt.
drie uien gesnippert
drie paprika's gesnippert(rood,geel,groen)
zakje geraspte kaas (belegen)
potje pesto
een aantal olijven
zout naar smaak
peper naar smaak
plakjes kaas (belegen)
een aantal tomaten


Verder heb je nodig


Keuken machine


Stokbrood in de lengte en een aantal keren in de breedte doorgesneden en uitgehold.Hierna vullen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Stokbroden in de lengte doorsnijden daarna een aantal malen in de breedte en dan uithollen.
Kapjes van de stokbroden verwijderen.
uien en paprika snipperen.
tomaten in dunne plakjes snijden.
olijven in dune plakjes snijden.
plakjes kaas op maat snijden zodat ze op de stokbroodjes passen.

Bereidingswijze

Fruit de uien in een koekepan.
rul het gehakt in een braadpan en voeg zout en peper toe.
eventueel andere kruiden naar smaak.
als de uien bijna klaar zijn voeg dan de paprika toe en roer ze door de uien heen.
schep als de uien goed zijn samen met de paprika's door het gehakt.
zet het vuur laag.
schep een halve eetlepel pesto door het mengsel.
voeg nu de geraspte kaas toe en roer het mengsel door elkaar.
wanneer alles goed gemengt is vul dan de stokbroodjes en leg deze op het rooster van de oven.
leg op de gevulde broodjes een plakje kaas
en hierop een dun plakje tomaat
garneer het af met dunne plakjes olijf.
zet de broodjes in een oven (150 graden) en laat ze staan totdat de kaas gesmolten is.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riana
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top