babi pangang

  • Chinees, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

De lekkerste babi pangang die er bestaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
7 ons varkens- of hamlappen, 2 uien, 3 teentjes knoflook, 1 theel. laos, 2 theel, djahepoeder, 1 theel. sereh, 6 eetl. ketjap benteng manis, maisolie, 2 blikjes tomatenpuree, 1 eetl. bruine suiker, 1 bouillonblokje, 2 eetl. maizena, 2 eetl.sherry, mie of rijst.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 495,59 kcal
Koolhydraten 66,71 g
Eiwitten 36,30 g
Vetten 7,92 g
Benodigdheden
Grote zeef of vergiet

Bereidingswijze

Snijd het vlees in reepjes, bestrooi deze met zout en peper. Hak de uien. Bak het vlees en voeg meteen de uien en knoflook toe. Roerbak dit zo'n 10 minuten, tot het vlees lekker bruin is. Blus af met wat water en voeg de kruiden toe. Doe het bouillonsblokje, droge sherry, ketjap benteng manis en de tomatenpuree er bij.
Laat zachtjes gaar worden, is de saus te dun doe er dan wat allesbinder of maizena bij.

Serveertip

Heerlijk met bami.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten