1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Pilaf

Pilaf

  • , Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 30-12-2001

Ingrediënten 4 personen


1.1/2 pond hamlappen,3 uien,2 paprika's,1 blik halve perziken op licht siroop,rijst


Verder heb je nodig


Vleesmarinade , sambal


Een lekker pittig/zoet vlees/rijst gerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de hamlappen in kleine stukjes,en laat ze lekker in de vleesmarinade trekken , snij de uien en paprika ook in kleine stukjes,de perziken ook in kleine stukjes maar de siroop bewaren in een kommetje/schaaltje.

Bereidingswijze

Bak het vlees lekker bruin, dan de uien erbij en ook bruin laten bakken,doe dan de paprika's erbij en allemaal lekker bruin laten worden,als dat allemaal lekker goed gekleurd is doe dan de perzikensiroop erbij,zet ondertussen de rijst in een pan,als de rijst bijna goed is kan je tot slot de perziker toevoegen ,de rijst afgieten en aanvallen maar.

Serveertip

Lekker met ijsbergsla.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ladykomkommer77


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ladykomkommer77
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top