gevulde broodjes
- Multi-cultureel, Hoofdgerecht
- 60-120 min.
- Geplaatst op 29-12-2001
lekkere broodjes vers gebakken om je vingers bij af te likken
Ingrediënten 4 personen
witbroodmixgehakt (runder)
shoarmakruiden 2 zakjes
gemengde groenten of soepgroenten
25 gram margarine
1 ei zout en peper
Benodigdheden
deegroller,oven,lepelVoorbereiding
gehakt rullen in koekenpan met zout en peper naar smaak, groenten even koken, goed uit laten lekken.
maak het brooddeeg klaar zoals op de verpakking staat en laat het rijzen
Bereidingswijze
maak van het brooddeeg bolletjes je moet er een pannekoekje van kunnen maken door hem uit te rollen.
meng nu de shoarmakruiden,de groenten en het gehakt lekker door elkaar.
je broodpannekoek vullen en dichtvouwen, en even met een vork aandrukken, ei er over heen smeren en nu ong 20 minuten in de oven.
Serveertip
heerlijk met knoflooksaus of een rodesaus naar smaak, je hebt hier een volledige maaltijd aan en hoop dat jullie ze net zo lekker vinden als wij succes
Laatste reacties
We hebben er heerlijk van gesmikkeld. liefs Annelies