gevulde broodjes

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 29-12-2001

lekkere broodjes vers gebakken om je vingers bij af te likken

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
witbroodmix
gehakt (runder)
shoarmakruiden 2 zakjes
gemengde groenten of soepgroenten
25 gram margarine
1 ei zout en peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
deegroller,oven,lepel

Voorbereiding

gehakt rullen in koekenpan met zout en peper naar smaak, groenten even koken, goed uit laten lekken.
maak het brooddeeg klaar zoals op de verpakking staat en laat het rijzen

Bereidingswijze

maak van het brooddeeg bolletjes je moet er een pannekoekje van kunnen maken door hem uit te rollen.
meng nu de shoarmakruiden,de groenten en het gehakt lekker door elkaar.
je broodpannekoek vullen en dichtvouwen, en even met een vork aandrukken, ei er over heen smeren en nu ong 20 minuten in de oven.

Serveertip

heerlijk met knoflooksaus of een rodesaus naar smaak, je hebt hier een volledige maaltijd aan en hoop dat jullie ze net zo lekker vinden als wij succes

Laatste reacties

nijnsel avatar
nijnsel 30-04-2002

We hebben er heerlijk van gesmikkeld. liefs Annelies

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten