1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Duitse keuken
  5. Hamburger Labskaus

Hamburger Labskaus

Door: duitsland1

  • Duits, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-12-2001

Ingrediënten 6 personen


4 Zwiebeln
2 EL Varkensvet
500 g Corned beef
4 augurken
250 g Rode Bieten, eventueel uit een pot
2 Zoute haringen
Aardappelpuree uit een zakje of zelf gemaakt.
1 mespunt Peper
1 bouillonblokje



Oud-Duits gerecht met rode bieten, corned beef, zoute haring, uien, augurken en aardappelpuree

Ontdek meer:

Voorbereiding

De uien schillen en snipperen.

Bereidingswijze

De uien in het hete varkensvet doen en aanbakken. De corned beef in blokjes snijden en kort meebakken. De bieten en haringen in blokjes snijden en ook meebakken. Het bouillonblokje ook even mee laten bakken. Dan de aardappelpuree maken het reeds gebraden cornedbeef mengels erdoor roeren en met zout en peper op smaak brengen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van duitsland1
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top