Carpaccio

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-12-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400 gram (rauwe) runderfilet (heel dun gesneden), olijfolie, klein blokje verse parmezaanse kaas, vers gemalen zwarte peper, zout (naar keuze), schijfjes citroen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Leg de plakjes filet in een enkele laag op vier borden. Schenk olie over het vlees. Snijd met een dunschiller krullen parmezaanse kaas van het blokje. Strooi de kaas over het vlees. Bestrooi het vlees met peper en zout en knijp er citroensap over uit.

Serveertip

Je kunt ook kant en klare carpaccio kopen in de betere supermarkten of speciaalzaken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten