1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Door: the_chef

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 28-12-2001

Ingrediënten 1 personen


12 plakjes (dun gesneden) kalfsfrikandeau of casslerrib
blikje tonijn op olie
kappertjes
1 teen knoflook
1 ei (hardgekookt)
6 eetl. mayonaise
sap van ? citroen
1 eetl. witte wijn
zout & peper


Verder heb je nodig


Blender of keukenmachine


Dun gesneden kalfsfrikandeau met tonijn-saus

Ontdek meer:

Voorbereiding

Afhankelijk van het gekozen vlees, eerst het vlees braden en laten afkoelen. Dit verlengt de bereidingstijd afhankelijk van de braadtijd en de tijd voor het afkoelen. DOE DIT DUS RUIM VANTEVOREN !

Bereidingswijze

Maal de tonijn, kappertjes, knoflook, ei & mayonaise in de blender of keukenmachine tot een gladde mix. Verdun de saus met citroensap & witte wijn (of water). Geheel op smaak brengen met zout & peper.

Serveertip

Leg de plakjes vlees op een schaal en verdeel de saus over het vlees. Garneer met peterselie en evt. kappertjes.
Serveer met verwarmd ciabatta brood



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_chef
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top