Churrasco van rundertong

  • Braziliaans,
  • 60-120 min.

Heel apart en heel lekker

Deel dit recept

Ingrediënten
Rundertong, ui, laurier, zout, bouillonblokje,zwarte peper,
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kookpan, spies, mes.

Voorbereiding

Zet de tong op met voldoende water, voeg bouillonblokje, ui, knoflook, peperkorrels, laurierblad en zout naar smaak toe en laat dit gedurende een a anderhalf uur zachtjes koken. Dit kan ook de dag van te voren gebeuren

Bereidingswijze

Tong pellen en overlangs aan spies rijgen. Omdat de tong reeds gaar is duurt het niet lang voordat er voor de eerste keer geserveerd kan worden.

Serveertip

Zodra het vlees bruin wordt kan er op de reeds bekende manier worden geserveerd. Rondom plakjes afsnijden en spies terug boven het vuur.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

martoni avatar
martoni

Doorsturen

Home Recepten