Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Braziliaanse keuken
  4. Churrasco van rundertong

Churrasco van rundertong

Door: martoni

  • Braziliaans
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 26-12-2001

Ingrediënten


Rundertong, ui, laurier, zout, bouillonblokje,zwarte peper,


Verder heb je nodig


Kookpan, spies, mes.


Heel apart en heel lekker

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zet de tong op met voldoende water, voeg bouillonblokje, ui, knoflook, peperkorrels, laurierblad en zout naar smaak toe en laat dit gedurende een a anderhalf uur zachtjes koken. Dit kan ook de dag van te voren gebeuren

Bereidingswijze

Tong pellen en overlangs aan spies rijgen. Omdat de tong reeds gaar is duurt het niet lang voordat er voor de eerste keer geserveerd kan worden.

Serveertip

Zodra het vlees bruin wordt kan er op de reeds bekende manier worden geserveerd. Rondom plakjes afsnijden en spies terug boven het vuur.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van martoni
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top