1. Home
  2. Recepten
  3. Kwartels met kersen

Kwartels met kersen

  •  , Feestmaaltijd
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 21-12-2001

Ingrediënten 4 personen


8 Kwartels
1 bokaal kersen op siroop
75 gr boter
1 glaasje cognac
peper en zout


Verder heb je nodig


Kookpan


Feestmaltijd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Wrijf de kwartels in met peper en zout en laat ze
goudbruin aanbakken in de kookpan
flambeer ze met cognac.
voeg een klontje boter toe en laat ze gedurende
15 a 20 min verder gaar worden bedruip regelmatig
met het kookvocht

Neem de kwartels uit kookpan en hou ze warm
deglaceer met kersensiroop breng aan de kook en voeg de rest van de boter toe
voeg er de kersen bij en laat ze opwarmen voeg peper en zout toe

overgiet kwartels met de kersensaus en dien op met kroketjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van louis_g


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van louis_g
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top