Garnalen met chili's en thaise basilicum

  • Thais, Tussengerecht
  • 10-20 min.

Gung Phad Bai Kaprao

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 el suiker - bakje champignons, plakjes of partjes snijden - kouseband - 2 el olie - thaise basilicum - rode chili pepers - knoflook - wortel van thaise koriander - 4 grote garnalen (scampi's) - 1 el vissaus (nam pla) - 2 el thaise oestersaus (bau kaprao)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok. Voeg de garnalen toe en roerbak ze half gaar. Voeg de champignons, chilipepers, korianderwortel, knoflook, kouseband, vissaus en suiker toe. Roerbak eventjes en voeg de oestersaus toe. De garnalen zijn nu gaar. Voeg de thaise basilicum toe en roer dit goed erdoor heen.

Serveertip

Serveer met basmati rijst.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

claudia_c_a avatar
claudia_c_a

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten