1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Belgische keuken
  5. gegratineerde oesters met gandaham en balsamico azijn

gegratineerde oesters met gandaham en balsamico azijn

  • Belgisch, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-12-2001

Ingrediënten 1 personen


4 Oesters, 1 sneetje gandaham, balsamico azijn, peper van de molen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Oesters openen, de gandaham in een fijne julienne snijden, over de oesters verdelen
een druppeltje balsamicoazijn per oester toevoegen, kruiden met peper, 2 minuutjes onder de gril plaatsen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dirkvd


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dirkvd
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top