1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Cranberryrisotto

Cranberryrisotto

Door: cranbesje

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-12-2001

Ingrediënten 4 personen


2 eetl olie of boter
3 knoflooktenen
1 kleine ui, gesnipperd
350ml (arborio)rijst
500ml water
2 herbamare bouillonblokjes
100ml gedroogde cranberries
1 glas witte wijn
parmezaanse kaas




Risotto weer eens helemaal anders

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fuit de ui in de olie. Voeg als die blond is de geperste knoflook toe en de rijst. Fruit de rijst even tot die helemaal mooi rondom glanst. Voeg nu het water toe de herbamare bouillonblokjes en de cranberries. Als het water kookt zet je pan op een plaatje op een laag pitje met de deksel erop. Na twintig minuten roer je de wijn door de rijst en een paar scheppen parmezaanse kaas.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cranbesje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top