Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. warme geitenkaastaartjes

warme geitenkaastaartjes

Door: sjakkel

  • Frans
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-12-2001

Ingrediënten 8 personen


6 plakjes hartig taartdeeg, 2 el slagroom, 1 ei, 2 fijngehakte bosuitjes, 100 gram zachte geitenkaas, p z.


Verder heb je nodig


1 minimuffinplaat of kleine bakvormpjes


Lekker warm hapje voor bij de borrel. Pittig door de toevoeging van lente-ui.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de plakjes deeg in vier hoekjes, verkruimel de kaas.Klop de slagroom met het ei en wat p z los. Roer de ui en kaas erdoor. Vet de muffinplaat in.

Bereidingswijze

Leg de plakjes deeg in de muffinholletjes. Verdeel het mengsel onver het deeg. Bak de taartjes in 15 a 20 minuten goudbruin op ongeveer 200?C.



Deel dit recept

Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjakkel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top