1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Ham met banaan op de barbecue

Ham met banaan op de barbecue

  • Belgisch,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 17-12-2001

Ingrediënten 4 personen


320 g ham (gekookt),
4 bananen,
2 cl arachideolie,
50 g boter (bakboter),
paprikapoeder



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De bananen pellen en even fruiten in de boter in een pan met antikleeflaag. De bananen moeten een goudbruin korstje hebben. Laten afkoelen en bestrooien met paprikapoeder.

Bereidingswijze


Elke banaan in een dikke plak ham rollen en vervolgens in aluminiumfolie wikkelen, die vooraf werd ingesmeerd met olie. De pakjes zorgvuldig sluiten en gedurende 15 minuten op een zachte gloed laten roosteren. Nu en dan omdraaien.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top