Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Kabeljauw
  6. kabeljauw in bladerdeeg

kabeljauw in bladerdeeg

Door: marli

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-12-2001

Ingrediënten 4 personen


Diepvries kabeljauw filet, 4 stuks
8 vellen bladerdeeg
boursin


Verder heb je nodig


Oven; plaat met bakpapier


Diepvries kabeljauw stukken met boursin in bladerdeeg gevouwen

Ontdek meer:

Voorbereiding

Oven voorverwarmen op 225
Plaat bedekken met bakpapier
Bladerdeeg 10 min ontdooien;

Bereidingswijze

Per peroon:
Stuk bevroren kabeljauwfilet op bladerdeeg leggen, boursin er op smeren, afdekken met bladerdeeg en dichtvouwen. Op bakplaat leggen en in midden van de oven 45/ 50 min warm laten worden

Serveertip

Met een lekkere salade



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marli
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top