1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Indische kapucijnerschotel

Indische kapucijnerschotel

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-12-2001

Ingrediënten 2 personen


1 blik kapucijners; 250 gr. gehakt; 1/2 zakje (of meer) nasikruiden; 300-400 gr. panklare prei; sambal(badjak); olie; evt. mosterd


Verder heb je nodig


Grote hapjespan


Pittige kapucijners met gehakt, prei en nasikruiden

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Nasikruiden laten wellen in heet water. Olie verhitten, sambal (naar smaak) toevoegen en even meebakken. Daarna gehakt toevoegen en rul bakken. Gesneden prei toevoegen en een paar minuten meebakken. Gewelde nasikruiden met vocht toevoegen. Evt. naar smaak mosterd toevoegen (= erg lekker). Alles even goed mengen en als laatste de uitgelekte kapucijners erbij doen en een paar minuten goed laten doorwarmen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jlycklama


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jlycklama
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top