gehaktfondue voor balletjes

  • 0-10 min.


leuk voor kinderen en goedkoop

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr. gemengd gehakt
1 kleine ei
20-30 gr. broodkruim
zout, vergemalen zwarte peper
1 theel. paprikapuree
1 theel. gedroogde tijm
1 krop sla
250 gr.middelgrote champignens
150 gr. kerstomaatjes
vet of olie om te bakken
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
fonduepan

Voorbereiding

meng het gehakt, het ei, het broodkruim, wat zout en peper,
de paprikapuree en de tijm door elkaar
vorm er balletjes van ter grote van een walnootsla de gewassen sla droog en verdeel ze over een of meerdere schalen
maak de champignons schoon en halveer ze
was de kertomaatjes
verdeel alle voorbereide ingredienten over op de sla

Bereidingswijze

verhit het vet op het vuur en zet de pan daarna op een rechaud aan tafel worden de ingredienten aan fonduevorken geprikt
en in de hete vet gebakken

Serveertip

lekker met stokbrood en kruidenboter en verschillende sausjes

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

kuyerelfrink avatar
kuyerelfrink

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten