inpanadas con carne picada

  • Argentijns, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 09-12-2001

leker voorafje of voor bij de koffie
word ook op oudjaars avond gegeten

Deel dit recept

Ingrediënten
bladerdeeg
gehakt
eieren
uien
prei
paperika
peper-zout-spaanse pepers knoflook
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

snij de uien - paprika en de prei
heel fijn

Bereidingswijze

kook de eieren en rul het gehakt haal het gehakt van het vuur en laat het uitlekken,doe het daarna in een schaal.
prak de eieren fijn en roer ze door het gehakt.
bak de prei - paprika en uien heel even,roer deze ook door het gehakt.
breng het op smaak met de specereien.
maak vierkantjes of driehoekjes van het deeg:(kun je ook kant en klaar kopen).
leg ze op het aanrecht en maak de randen nat met water,leg nu wat gehakt in het centrum en vouw ze dicht.
nu kun je ze in de oven doen 15 min 180 gr of je kunt ze in olie in de pan baken(argentijns) eet smakelijk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten